Artikler

Står du og mangler fotoceller til elevatorer, døre eller porte?

arrow_backTil oversigten

4. juni 2024 | ICS A/S

Vi oplever en stigende efterspørgsel på fotoceller til sikring af elevatorer, døre samt porte. Det er noget, som vi har beskæftiget os med lige siden firmaets opstart i 1986, hvilket betyder, at vi har opbygget en solid gang know-how igennem årene.

Eksklusiv leverandør
Vi er eksklusiv leverandør af netop Telco Sensors' produkter i Danmark. Vores sælgere er eksperter på området og kan hjælpe dig med de helt rigtige løsninger til din virksomhed. Du er velkommen til at komme forbi og se vores produkter, og vi kommer også meget gerne ud til dig, så vi sammen kan kigge ind i, hvad der vil give mest mening for dig.

Fotoceller og lysgitre
Vi forhandler primært fotoceller og lysgitre fra Telco Sensors. Står du og mangler fotoceller, så er Telcos Spacemaster 3000 serie, nærmere bestemt deres snapmodeller, måske det helt rigtige for dig. Spacemaster 3000 serien kan monteres plant med overfladen.

Telcos lysgitre SG10 og SG15 er specielt egnede til elevatorer og porte, og hvis du har brug for lysgitre til andre løsninger, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige.

Har du brug for rådgivning?
Har du brug for hjælp til at finde de helt rigtige produkter til dine applikationer, står vi altid til rådighed. Du kan kontakte os på tlf. +45 66 17 10 74 eller sende os en mail på ics@ics.as, hvor vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig.

Flere artikler fra ICS A/S

Artikel er skrevet af:

ICS A/S

ICS A/S leverer ekspertise samt et bredt udvalg af intelligente komponenter herunder bl.a. sensorer, fotoceller, encodere, induktive følere, strømforsyninger, tællere og relæer. Vi er fotocellespecialister og leverer ikke blot el komponenter, men sikrer færre driftsstop, og dermed høj effektivitet og udnyttelse af ressourcerne. Som industriens problemløser og samarbejdspartner har vi siden 1986 rådgivet om løsninger til mange slags opgaver. Ofte tager vi aktiv del i udviklingen af nye ideer og projekter. Vi sikrer, at du får den optimale løsning – hver gang! Vores samarbejdspartnere er bl.a. S

Se profil

Mød os på AUTOMATIK

Morten Hansen

Direktør

ICS A/S

På messen

Morten Hansen

Simon Hansen

Salgskonsulent

ICS A/S

På messen

Simon Hansen

Claus Pedersen

Teknisk Support

ICS A/S

På messen

Claus Pedersen

keyboard_arrow_up