Artikler

Ny avanceret SMART-teknologi fra Contrinex

arrow_backTil oversigten

13. september 2023 | ICS A/S

Hos ICS A/S følger vi selvfølgelig hele tiden med i de nyeste produkter fra vores samarbejdspartnere.

Contrinex har længe været kendt for deres induktive sensorer af høj kvalitet, og nu har de taget det et skridt videre med deres banebrydende SMART-teknologi, der byder på funktioner som ” Measure, Monitor, Configure & Predict”.

Disse sensorer er skabt til at modstå de mest krævende miljøer samtidig med at de reducerer kompleksitet og omkostninger. Med den innovative SMART-teknologi kan brugerne programmere sensorerne til at passe perfekt til deres virksomheds behov uden de sædvanlige ekstra udgifter og tidsforbrug forbundet med specialtilpassede produkter.

Fordele ved produktet:
• Enestående og robust design
• Leverer præcise målinger i høj opløsning
• Forudsigende vedligeholdelse
• Brugerdefineret hukommelse
• Konfigurerbar output efter brugerens ønske
• Dual-channel output
• Overvågning af driftscyklus og temperatur
• Højhastighedsenhed-til-enhed-kommunikation
• Optimal til Industri 4.0 med IO-Link
• Nem ”Plug and Play” udskiftning

Contrinex har integreret flere sensorfunktioner i én enkelt enhed, hvilket giver enestående alsidighed og integrationen mere enkel. Disse SMART-sensorer kan forstærke din IoT-strategi og udnytte fordelene ved IO-Link-grænsefladen samt muligheden for hurtige beslutninger baseret på sensorer ved hjælp af SIO (Standard IO-tilstand).

Skab din egen sensor med IO-Link
Design din egen sensor med IO-Link-forbindelse og flere brugerdefinerede outputmuligheder, hvilket giver en omkostningseffektiv, men alligevel yderst effektiv løsning til at måle rutinemæssige procesdata og kritiske hændelsesdata.

Én enkelt enhed kan måle flere parametre, herunder bl.a. afstand, lineær og vinkelposition, hastighed, vibration og kraft, både direkte og indirekte. Desuden gør Contrinex’ pålidelige ASIC-teknologi det muligt at overvåge driftscyklus og temperatur.

Contrinex’ SMART-sensorer kan overleve selv i de mest ekstreme miljøer pga. deres robusthed. De er parate til at takle enhver udfordring og giver dig adskillige muligheder for integration, hvilket gør dem velegnede for medarbejdere i mange forskellige brancher, herunder bl.a. bilindustrien, rumfart, emballage og elektronik.

Flere artikler fra ICS A/S

Artikel er skrevet af:

ICS A/S

ICS A/S leverer ekspertise samt et bredt udvalg af intelligente komponenter herunder bl.a. sensorer, fotoceller, encodere, induktive følere, strømforsyninger, tællere og relæer. Vi er fotocellespecialister og leverer ikke blot el komponenter, men sikrer færre driftsstop, og dermed høj effektivitet og udnyttelse af ressourcerne. Som industriens problemløser og samarbejdspartner har vi siden 1986 rådgivet om løsninger til mange slags opgaver. Ofte tager vi aktiv del i udviklingen af nye ideer og projekter. Vi sikrer, at du får den optimale løsning – hver gang! Vores samarbejdspartnere er bl.a. S

Se profil

Mød os på AUTOMATIK

Morten Hansen

Direktør

ICS A/S

På messen

Morten Hansen

Simon Hansen

Salgskonsulent

ICS A/S

På messen

Simon Hansen

Claus Pedersen

Teknisk Support

ICS A/S

På messen

Claus Pedersen

keyboard_arrow_up