Artikler

NYHED 2024 - Telco lysgitter SpaceGuard SG18

arrow_backTil oversigten

24. juni 2024 | ICS A/S

Den nye lysgittermodel SpaceGuard SG18 fra Telco Sensors er designet med vægt på kompakthed og enkel installation. Lysgitteret giver os hos ICS A/S mulighed for at tilbyde vores kunder en alsidig og højtydende løsning til indgangskontrol.

SpaceGuard SG18 er udstyret med avanceret signalbehandling, som er specielt udviklet til at modstå udfordringer i udendørs miljøer, så fejldetektering forårsaget af vand, regn eller sne kan undgås.

Både pålidelig og effektivitet er i top hos SG18 grundet det smarte system, der forhindrer optisk cross talk mellem to sæt lysgitre.

Flere artikler fra ICS A/S

Artikel er skrevet af:

ICS A/S

ICS A/S leverer ekspertise samt et bredt udvalg af intelligente komponenter herunder bl.a. sensorer, fotoceller, encodere, induktive følere, strømforsyninger, tællere og relæer. Vi er fotocellespecialister og leverer ikke blot el komponenter, men sikrer færre driftsstop, og dermed høj effektivitet og udnyttelse af ressourcerne. Som industriens problemløser og samarbejdspartner har vi siden 1986 rådgivet om løsninger til mange slags opgaver. Ofte tager vi aktiv del i udviklingen af nye ideer og projekter. Vi sikrer, at du får den optimale løsning – hver gang! Vores samarbejdspartnere er bl.a. S

Se profil

Mød os på AUTOMATIK

Morten Hansen

Direktør

ICS A/S

På messen

Morten Hansen

Simon Hansen

Salgskonsulent

ICS A/S

På messen

Simon Hansen

Claus Pedersen

Teknisk Support

ICS A/S

På messen

Claus Pedersen

keyboard_arrow_up