Artikler

Spændende ny samarbejdspartner inden for lasersensorer

arrow_backTil oversigten

21. juni 2024 | ICS A/S

Vi har været så heldige at lande et samarbejde med Danish Sensor Engineering. Lasersensorerne fra DSE er i stand til at måle på næsten alle slags overflader som f.eks. asfalt, pap, fiber, skum, mad, granulat, metal, papir, plast, pulver, gummi, stål, sten og træ.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Både ICS og DSE er kendt for deres skræddersyede løsninger, derfor er samarbejde med DSE også et perfekt match. DSE fortæller her om en af deres skræddersyede løsninger.

”Vi blev kontaktet af en kunde, der skulle kontrollere niveauet af flydende aluminium gennem en støbestation. Hver gang der blev pumpet nyt aluminium op, blev det oxiderede aluminium på overfladen skubbet væk, og overfladen lignede et helt perfekt spejl, hvilket gjorde, at en almindelig lasersensor holdt op med at virke. Vi udviklede en speciel sensor til smeltet aluminium, der er i stand til at fange den meget lille mængde diffust lys, der reflekteres fra overfladen.”

Flere artikler fra ICS A/S

Artikel er skrevet af:

ICS A/S

ICS A/S leverer ekspertise samt et bredt udvalg af intelligente komponenter herunder bl.a. sensorer, fotoceller, encodere, induktive følere, strømforsyninger, tællere og relæer. Vi er fotocellespecialister og leverer ikke blot el komponenter, men sikrer færre driftsstop, og dermed høj effektivitet og udnyttelse af ressourcerne. Som industriens problemløser og samarbejdspartner har vi siden 1986 rådgivet om løsninger til mange slags opgaver. Ofte tager vi aktiv del i udviklingen af nye ideer og projekter. Vi sikrer, at du får den optimale løsning – hver gang! Vores samarbejdspartnere er bl.a. S

Se profil

Mød os på AUTOMATIK

Morten Hansen

Direktør

ICS A/S

På messen

Morten Hansen

Simon Hansen

Salgskonsulent

ICS A/S

På messen

Simon Hansen

Claus Pedersen

Teknisk Support

ICS A/S

På messen

Claus Pedersen

keyboard_arrow_up