på AUTOMATIK

Stork Drives

B 1154

Brands

  • maxon motor

Repræsenterede virksomheder

  • maxon motor
  • Haydon Kerk
  • Dunkermotoren
  • Parvalux

Specialeområder

Lokationer

Solna, Sverige

Glostrup, Danmark

Se også

Find os på

Stork Drives repræsenterer den førende producent af elektriske drev og komponenter til roterende og lineære bevægelser, fortrinsvis med effekt op til 2000 W.
Vi tilbyder et komplet og homogent produktsortiment, hvor vores samarbejde med verdens førende leverandører tilsammen giver os det bredeste udvalg af komponenter og systemer med elmotoren i centrum. Vi leverer komplette løsninger til applikationer med de højeste tekniske krav til den laveste samlede pris for vores kunder. Vores organisation, der har udviklet sig med fokus på teknisk ekspertise, kvalitet, service og logistik, giver de rette forudsætninger for et tæt og langsigtet samarbejde.
Vores marked består af svenske, norske, danske og finske virksomheder, hvor der produceres højteknologiske produkter indeholdende roterende eller lineære bevægelser som regel med særligt høje krav til en eller flere af de drevkritiske parametre.

Med fokus på kundefordel
Stork Drives’ nøgleord kvalitet, ydeevne og fleksibilitet beskriver vores produkter såvel som vores organisation og fungerer som vejledende principper i forhold til de løsninger, vi leverer, og i vores samarbejde mellem kunder, producenter og medarbejdere. Succes og personlig tilfredshed er vores nøgleindikatorer, vores relationer er præget af langsigtet tænkning og synergi.
Sociale færdigheder og teknisk ekspertise er nogle af vores kerneværdier. Det giver vi sammen med vores stærke engagement over for vores kunder. Med kunden i tankerne finder vi skræddersyede løsninger, hvor fleksibilitet og stærk applikationssupport er nøgleordene. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder optimale løsninger inden for elektriske drivsystemer.

Kvalitet
Vores opgave er at skabe løsninger af høj kvalitet, der øger vores kunders lønsomhed og konkurrenceevne. Vi fastholder vores markedslederskab ved at afsætte tilstrækkelige ressourcer til at sikre en kontinuerlig forbedringsproces, og at vi med stor omhu kun udvælger de meget kvalitetsbevidste producenter til vores produktportefølje.

Ydeevne
Vores produkter er kendetegnet ved enestående ydeevne, når det kommer til at drive kritiske parametre som effektivitet, acceleration, nøjagtighed, pålidelighed, holdbarhed, kvalitet eller vægt og volumen i forhold til effekt.

Med vores premium komponenter tilbyder vi omkostningseffektive totalløsninger ofte gennem kompakt design og højere pålidelighed med lavere strømforbrug, lavere vægt, lavere støj og det forbedrede kvalitetsbillede er gratis.

Fleksibilitet
Et meget bredt udvalg af produkter samt store muligheder for produkttilpasninger allerede fra mindre mængder gør, at vi er fleksible og tilpasser os kundens tekniske krav i stedet for omvendt. Vores organisation er tilpasset til effektivt at håndtere salg af både enkelte standardkomponenter til udvikling af kundespecifikke udviklede produkter og store volumener.

Vores evne til at bruge moderselskabets fabrikker i Tyskland, Ungarn, Sydkorea og Schweiz gør os til en unik partner, hvor vi med vores brede netværk af forskellige kernekompetencer er i stand til at tilbyde udvalgte kunder muligheden for at outsource deres produktion, test og logistik. af komplette komplekse præcisionsmoduler til os.

Mød os på AUTOMATIK

Ulrik Eriksen

Sales manager DK

Kontakt

Ulrik Eriksen

Thomas Jannich Radtleff

Key Account Manager

Kontakt

Thomas Jannich Radtleff

Produkter fra Stork Drives


Artikler skrevet af Stork Drives


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up