Artikler

NY GENERATION AF LEJEFRIE ENKODERE MULIGGØR HØJERE YDELSE

arrow_backTil oversigten

24. juni 2024 | Hans Følsgaard A/S

Enhver opløsning kan implementeres og programmeres med magnetiske ringe i flere størrelser
På grund af deres kompakte design og akseldiameter er lejefrie enkodere ideelle til brug i drev- og elevatorteknologi, til asynkrone motorer eller eksterne rotormotorer, eller i generatorer, store motorer og vindmøller. Kübler har nu udvidet sit produktudvalg af lejefrie enkodere for at opnå et endnu mere kraftfuldt overordnet system. Dette opnås gennem de tilgængelige magnetringe, som altid opnår den bedst mulige nøjagtighed. Påvirkninger fra den respektive installation og mulige temperaturforskelle kompenseres af sensorenheden.

Derudover er RIM2000 og RIM5000 varianterne i stand til at programmere sensoropløsningen og dermed realisere et hvilket som helst antal pulser uafhængigt af den anvendte magnetring. Den nye serie af lejefrie enkodere tilbyder derfor maksimal fleksibilitet, højere ydelse og omkostningsbesparelser.

Hvornår bruges hvilken sensorenhed?
Hvis høj signalkvalitet er vigtig i applikationen, er den lejefrie roterende enkoder variant RIM2000 med 2 mm aksellængde og den lejefrie roterende enkoder RIM2000 ideelt egnet. Dette kræver perfekte lejer og en stabil installationsproces, der tillader et luftgab på maks. 1 mm.

Hvis applikationen kræver et større luftgab (op til maks. 2 mm), bruges de lejefrie RIM500 roterende enkodere eller den programmerbare RIM5000 variant. Høj ydelse opnås også med høj signal kvalitet.

Med det brede udvalg af magnetringe og forskellige monteringsmuligheder kan Küblers lejefrie enkodere anvendes på en række fleksible måder.


For yderligere information og valg af den rette type enkoder, kontakt Field Application Engineer, Palle Nielsen på tlf. 43 20 86 35 eller psh@hf.net

Flere artikler fra Hans Følsgaard A/S

Artikel er skrevet af:

Hans Følsgaard A/S

Hans Følsgaard A/S er global tech-virkomhed, der udvikler, producerer og leverer kundespecifikke løsninger og egne brands til kunder i hele verden inden for, industri og infrastruktur, såsom vedvarende energi, kraftteknik, telekommunikation og transport.

Hans Følsgaard har gennem mere end 100 år formået konstant at tilpasse forretningen til markedstendenserne, hvilket har været medvirkende til at drive en organisk vækst, som i kombination med opkøb har skabt en sund forretning. En lige så afgørende faktor for vækstrejsen er medarbejderne, som man har stort fokus på. Følsgaard har en unik vi

Se profil
keyboard_arrow_up