på AUTOMATIK

Beckhoff Automation ApS

B 1020

Beckhoff Automation udvikler åbne automatiseringssystemer på grundlag af PC-baseret styringsteknik.

Produktsortimentet omfatter hovedområderne
- industri-PC
- I/O- og fieldbus-komponenter,
- drevteknologi
-automatiseringssoftware
- automatisering uden styretavle
- hardware til industriel billedbehandling.
- robotteknologi
-produkttransport

Vi tilbyder produktlinjer til alle områder, som både kan fungere som enkeltkomponenter, men som også i kombination med hinanden danner et fuldstændigt indbyrdes afstemt styringssystem. Vores New Automation Technology står for universelle og brancheuafhængige styrings- og automatiseringsløsninger, som finder anvendelse i de mest forskelligartede applikationer over hele verden – fra CNC-styrede værktøjsmaskiner til intelligent bygningskontrol.

Beckhoff Danmark

Beckhoff Automation ApS varetager alt salg og support i Danmark, Færøerne, Grønland og Island. Hovedkontoret for vores danske datterselskab er beliggende i Kolding og med yderligere kontorer i henholdsvis Hobro og Køge. Vores 33 kompetente medarbejdere står til rådighed for rådgivning for valg af automationsløsning, træning og uddannelse af programmører, samt support og opstartshjælp.

Beckhoff har været repræsenteret i Danmark med egen afdeling siden 2004. Claus Clausen startede Beckhoffs salg med et mindre kontor i Solrød og gjorde brandet kendt på det danske automationsmarked og i 2008 blev kontoret i Hobro etableret. I 2014 flyttede hovedkontoret til Kolding og Michael Nielsen overtog ansvaret som administrerende direktør.

Beckhoff Danmark har siden etableringen været i konstant vækst og flyttede således i august 2020 ind i sit nye domicil. Et intelligent erhvervsbyggeri hvor digitale løsninger indenfor bygningsautomation gør det til et levende showroom. Udover moderne arbejdspladser byder den nye bygning på masser af plads til afholdelse af kurser og et showroom, hvor kunderne kan opleve Beckhoffs mange produkter og løsninger.

Mød os på AUTOMATIK

Jørn Jensen

Sales engineer

Kontakt

Jørn Jensen

Michael Nielsen

Direktør

Kontakt

Michael Nielsen

Rogier Folkers

Sales engineer

Kontakt

Rogier Folkers

Produkter fra Beckhoff Automation ApS


Artikler skrevet af Beckhoff Automation ApS


Events oprettet af Beckhoff Automation ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up