Thiim A/S

B 1506

Vi hjælper virksomheder i Danmark og i udlandet med produkter og løsninger inden for industriel IT, el-komponenter og elektronik, så de optimerer driften og minimerer nedetid.

Sammen med dig, finder vi den løsning, der teknisk og økonomisk matcher dine behov og ønsker.

Vores erfarne specialister hjælper dig i mål med den bedste løsning, der matcher netop dine behov, ønsker og budget. Du vil opleve, at vi sætter os grundigt ind i opgaven for at sikre, at du får den helt rigtige og mest langtidsholdbare løsning.

Du vil mærke, at 50 år i branchen har givet os en solid erfaring, som du og din opgave får gavn af. Du vil opleve, at vi sporer os ind på netop din situation, behov og ønsker.
Din opgave er unik og fortjener den for dig optimale løsning.

Det kan være svært at gennemskue, hvilke produkter og leverandører, der er bedst til netop din opgave. Fortvivl ikke, vi hjælper og rådgiver dig. Hos os finder du kun produkter, som vi har testet, og har de bedste erfaringer med.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er vores team af engagerede og højtkvalificerede teknikere klar til at hjælpe på telefon og mail.

Mød os på AUTOMATIK

Allan Olsen

KAM/Sales

Kontakt

Allan Olsen

Poul Madsen

KAM/FAE

Kontakt

Poul Madsen

Per Klausen

Sales Engineer, Electrical components

Kontakt

Per Klausen

Steen Lydeking Andersen

International Channel Sales Manager

Kontakt

Steen Lydeking Andersen

Søren Koch Jacobsen

KAM/FAE, Industrial IT

Kontakt

Søren Koch Jacobsen

Produkter fra Thiim A/S


Artikler skrevet af Thiim A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up