Eilersen Electric A/S

B 1098

Eilersen Electric A/S var de første til at introducere hygiejniske vejeceller på markedet og har siden 2017 leveret disse til en række tilfredse kunder i både ind- og udland.
En hygiejnisk produktion starter allerede på tegnebordet hos virksomheder som Eilersen, der designer udstyr til forskellige procesanlæg. Der er udviklet nogle vejeceller, der er nemme at rengøre. Udover at opnå en bedre sikkerhed i produktionen og dermed kvaliteten, sparer man tid og omkostninger på rengøringen, nedsætter energiforbruget og dermed beskytter man miljøet. Det ved Eilersen Electric og det ved kunderne.

Baseret på kapacitiv teknologi
Eilersens vejeceller adskiller sig fra resten af markedet på grund af den patenterede kapacitive teknologi. Den teknologi betyder, at vejecellerne kan tåle op til 1000% overlast. Strain gauge teknologien, som størstedelen af vejecellefabrikanterne benytter, kan kun klare overlast ved at omslutte vejecellen af beskyttelseskomponenter. Det vil altså sige at den mekaniske installation af Eilersens vejeceller er mere simpel og dermed mere hygiejnisk end konkurrenternes, da der er færre dele der skal rengøres.

Mød os på AUTOMATIK

Christian Bach

Area Sales Manager

Kontakt

Christian Bach

Peter De Neergaard

Sales Engineer

Kontakt

Peter De Neergaard

Sebastian Mejlvang Schlicker

Product Manager, EilerCal

Kontakt

Sebastian Mejlvang Schlicker

Produkter fra Eilersen Electric A/S


Artikler skrevet af Eilersen Electric A/S


Cases skrevet af Eilersen Electric A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up