Cases

Skræddersyede 3D-printede medbringere til SR Packs modulbånd

arrow_backTil oversigten

17. maj 2024 | Danish Technological Institute

SR Pack bygger pakkerimaskiner til fødevareindustrien - og de havde en udfordring med en medbringer til deres transportbånd. Med 3D-print og hjælp fra Teknologisk Institut blev den udfordring løst.

Pakkemaskiner fra SR Pack bruges til emballering og håndtering af produkter i fødevareindustrien - især brød, hvor SR Pack primært servicerer de større industribagerier.

3D-print er interessant for os, fordi vi bygger højteknologiske maskiner, og 3D-print udvikler sig hurtigt - og det gør vi også.

- Heine Sønderskov, SR Pack

Maskinerne fra SR Pack er skræddersyede løsninger, og virksomheden så et potentiale i at bruge 3D-print til nogle af komponenterne. I dette tilfælde har de brugt 3D-print til at lave en medbringer, der er indbygget i et modulbånd til at rejse produkterne op og flytte dem efter kundens ønsker.

I videoen herunder fotæller indkøber hos SR Pack, Heine Sønderskov, om oplevelserne med 3D-print og samarbejdet med Teknologisk Institut.

Flere artikler fra Danish Technological Institute

Casen er skrevet af:

Danish Technological Institute

Teknologisk Institut er en dansk teknologiorganisation, der har været førende i forskning, udvikling og innovation siden dens grundlæggelse i 1906. Vi er specialiserede inden for en række teknologiområder, herunder energi, miljø, materialer, fødevarer og produktion. Vores arbejde er drevet af en stærk forpligtelse til bæredygtighed.

Teknologisk Institut er en vigtig aktør inden for den grønne omstilling og den fortsatte teknologiudvikling. Vi samarbejder tæt med både private og offentlige organisationer for at styrke dansk erhvervsliv og samfundet som helhed.

Vi gennemfører omfattende f

Se profil
keyboard_arrow_up