Artikler

En bedre aktuatoroplevelse med Actuator Connect

arrow_backTil oversigten

29. august 2023 | LINAK Danmark A/S

Opgaven for en traditionel aktuator er at køre ind og ud ved en standardhastighed, men der er en stigende efterspørgsel efter avancerede funktioner og flere styringsmuligheder. Med den nye LINAK® konfigurator, Actuator Connect, har det aldrig været nemmere at tilpasse en bevægelsesløsning.

Med Actuator Connect er det muligt at konfigurere og teste en prototype af en aktuator uden først at skulle specificere softwarefunktioner. Det er muligt at konfigurere feedbacktyper og skalering, virtuelle grænser, blødt start og stop, strømgrænser, justerbar hastighed og positionsmuligheder.

LINAK ved, at data er nøglen til at forbedre kvaliteten eller ydeevnen generelt – simpelthen ved, at man bliver klogere på de komponenter, der interagerer med hinanden. Med LINAK Actuator Connect-konfiguratoren er det muligt at finde grafer i realtid, der viser strømforbrug, temperatur, position osv., som kan være særligt værdifuldt i prototypefasen.

Læs mere på linak.dk og se løsningen live på HI-messen, stand M9840.

Flere artikler fra LINAK Danmark A/S

Artikel er skrevet af:

LINAK Danmark A/S

LINAK er en af verdens førerende producenter af elektriske lineære aktuatorsystemer. Vores systemer bruges til at skabe bevægelse, der har til formål at forbedre folks liv.

LINAK er inddelt i fire forretningsområder, der er specialiseret i aktuatorløsninger til applikationer inden for hhv. industri, kontormøbler, komfortmøbler samt hospital og pleje.

LINAK har hovedkontor i Guderup på Als, produktion i Danmark, USA, Thailand, Kina og Slovakiet og datterselskaber i 30 lande.

Se profil

Mød os på AUTOMATIK

John Lund

Sales Manager, TECHLINE

LINAK Danmark A/S

John Lund

Gorm Christensen

Sales & Application Engineer

LINAK Danmark A/S

På messen

Gorm Christensen

Thomas P. Skovbjerg

Technical Manager / Account Manager, TECHLINE

LINAK Danmark A/S

Thomas P. Skovbjerg

Simon K. Mortensen

Key Account Manager, TECHLINE

LINAK Danmark A/S

På messen

Simon K. Mortensen

keyboard_arrow_up