AVN Teknik A/S

B 1118

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Brøndby, Danmark

Silkeborg, Danmark

Esbjerg, Danmark

Find os på

Se vores udstillerprofil

Vi er tilstede på messen!

Klik her for at se vores fulde profil på AUTOMATIK

AVN Teknik er din professionelle samarbejdspartner inden for innovative værktøjer og tekniske løsninger. Vores ekspertise spænder over 5 forretningsområder: automation, montage, produktion, værktøj og slib.

Vi leverer et bredt udvalg af højkvalitetsprodukter, komponenter og værktøjer fra internationale markedsledende producenter og leverandører. Dette inkluderer håndværktøj, skærende værktøjer, montageværktøjer og slibeprodukter, samt Automations produkter så som servo aktuatorer og lineære føringer, støddæmpere teknik og meget mere.

Hos AVN Teknik er vi dedikerede til at yde den bedste rådgivning og hjælpe dig. Som kunde hos os får du adgang til et omfattende udvalg fra 60+ internationale leverandører. Hvis vi ikke har en vare på lager, er vi hurtige til at skaffe den hjem til dig.

Som din pålidelige samarbejdspartner inden for både dansk og international industri lægger vi vægt på troværdighed, samarbejde og teknisk ekspertise. Vores erfarne medarbejdere er klar til at besvare dine tekniske spørgsmål og hjælpe dig med at optimere dine produktionsprocesser.

Du finder vores verden af tekniske komponenter, løsninger og værktøjer på vores hovedkontor i Brøndby og vores salgskontorer i Silkeborg og Esbjerg. Vi ser frem til at betjene og hjælpe dig.


AVN Teknik A/S

+45 70 20 04 11
avn.teknik@avn.dk

www.avn.dk ● we know how

Mød os på AUTOMATIK

Flemming Blauert

Produktansvarlig

Kontakt

Flemming Blauert

Stig Ramstad

Intern salgskonsulent

Kontakt

Stig Ramstad

Henrik Sahl Bech

Adm. direktør

Kontakt

Henrik Sahl Bech

Produkter fra AVN Teknik A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up