5 gode grunde til at
udstille på AUTOMATIK

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Potentielle kunder samlet under ét tag

  På AUTOMATIK har du dine (potentielle) kunder samlet under ét tag og messen er en hurtig måde at møde nye kunder og afsøge markedet på. Invitér dem til din stand og lad mulighederne komme til dig.

 • 2

  77% af de besøgende beslutter/påvirker køb 

  Få direkte adgang til beslutningstagere fra en købekraftig besøgsgruppe, der er klar til at investere i innovative løsninger og gode produkter. Mød bl.a. ingeniører, teknikere, maskinbyggere og indkøbere fra nogle af landets største og toneangivende virksomheder.

 • 3

  Synlighed for flere end 1000 unikke virksomheder

  Med en bred eksponering for flere end 1000 unikke virksomheder, har du mulighed for at styrke dit brand og markedsposition i industrien. Vi skaber mødestedet for at din virksomhed bliver repræsenteret i forreste linje når kvalificerede besøgende kommer for at gøre forretning, blive inspireret og få den nyeste viden om dine produkter og løsninger.

 • 4

  Få værdifulde leads med hjem

  Det personlige møde skaber tillid. Tillid skaber fundamentet for at lave forretning. Som udstiller på AUTOMATIK har du mulighed for at generere værdifulde leads, der kan føre til betydningsfulde forretningsnetværk og langvarige samarbejder.

 • 5

  Plej dit forretningsnetværk og styrk dine kompetencer

  Bliv en del af AUTOMATIK-messens dynamiske miljø og udnyt muligheden for at pleje dit forretningsnetvæk. Udover det højaktuelle konferenceprogram, leverer messen et godt fundament og et struktureret setup, så du effektivt kan skabe endnu stærkere relationer til nuværende og nye kunder.

Disse virksomheder har valgt AUTOMATIK

Læs om 3 af dem her og hør flere udtalelser i vores highlightsvideo

Se flere udstillere

Som udstiller på AUTOMATIK, der afholdes i Brøndby, kommer vi i dialog med et bredt udsnit af bl.a. Østdanmarks toneangivende virksomheder. Det særlige ved AUTOMATIK er, at vi mødes ansigt til ansigt i et afslappet og uformelt miljø, hvilket skaber en unik ramme for gode dialoger og vidensdeling med bl.a. rådgivende virksomheder, produktionsvirksomheder, energi og forsyningsvirksomheder samt pharma virksomheder, hvilket er uvurderligt for vores netværk og forretning

Ole Krabbe, Koncerndirektør - AVN Gruppen

RS Components logo

Hos OMRON er det altid en topprioritet at udstille på AUTOMATIK-messen.Vi ser den som årets udstillervindue, en anerkendt messe og det perfekte sted at møde en bred skare af vores direkte kunder, men i den grad også vores slutkunder på tværs af alle brancher.

Det er en effektiv messe, hvor vi får meget værdi for pengene og det er nemt at gå til konceptet. 

Vi når altid vores mål - også på leads og kommer hjem med en masse ny viden om markedet og vores kunders behov.

Anders Jessen, Marketingansvarlig - OMRON

ODU Denmarks logo

AUTOMATIK-messen er en vigtig begivenhed for os og en unik mulighed for at fremvise Murr Elektroniks avancerede teknologier og hvordan de kan integreres i forskellige industrier og anvendelser.​ Vi kan samtidig demonstrere vores engagement i innovation og vores evne til at møde de komplekse udfordringer, som vores kunder står overfor.

Vores mål er at vise, hvordan vores løsninger ikke kun adresserer nutidens behov, men også er skabt med fremtidens udfordringer i tankerne, hvilket er en af messens fokusområder omkring teknologisk fremskridt inden for automation.

Henrik Dalby-Damm, Managing Director - Murrelektronik

Prototal Damvigs logo

Bliv synlig for AUTOMATIKs online besøgende 365 dage om året

Som udstiller på AUTOMATIK tilbyder vi en unik profileringsmulighed via vores hjemmeside. 

I tildeles en online profil, hvor I nemt kan oprette produkter, oprette events, markedsføre jeres virksomhed samt dele ud af fagspecifik viden via artikler, nyheder og cases både før, under og efter messen. 

Vær synlig online 365 dage om året via vores MCH365 branding værktøj.

Kom nemt igang med MCH365

Eksponering af markedsføringsmuligheder på Automatik

Kontakt os

Er der spørgsmål til messen eller til standbooking, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Vil du høre mere om at udstille

Vores sælgere kan fortælle meget mere om mulighederne med AUTOMATIK. Ganske uforpligtende. 

Kontakt salg eller indhent tilbud

keyboard_arrow_up