Rustfaste IEC elmotorer til barske miljøer

03.07.2024

Brd. Klee A/S medbringer både åbne og lukkede transmissioner såvel som en aktuel serie af rustfaste IEC-elmotorer til brug i fortrinsvis barske miljøer på årets træf i Brøndby.

Beges seneste rustfaste elmotorer, til brug i selv barske miljøer, vil være med på AUTOMATIK 2024 i Brøndby på Brd. Klee-standen.Beges seneste rustfaste elmotorer, til brug i selv barske miljøer, vil være med på AUTOMATIK 2024 i Brøndby på Brd. Klee-standen.

Brd. Klee er for 11. gang af 11 mulige klar til AUTOMATIK 2024-messen, der holdes 10. til 12. september i Brøndby, og medbringer denne gang blandt andet Bege IEC-elmotorer.

Blandt andet den seneste serie af rustfaste motorløsninger til barske miljøer, som opfylder kravene til HACCP områder.

Bege model Stark EBS er en IE3-motorer, som fåes som trefasede, og anbefales til frekvensstyring med et konstant drejningsmoment på mellem 15 og 50 Hertz.

Alle modeller er med VITON(R) O-ringe og er IP69K-godkendt. Motorerne er testet til IP69K, men kabelforskruningen som medfølger, er godkendt til IP68. Ønskes IP69K skal forskruning skiftes, og i så fald opfordres man til at kontakte Brd. Klee herom.

Tilbage

keyboard_arrow_up