på AUTOMATIK

Rollco A/S

B 1180

Specialeområder

Lokationer

Vejle, Danmark

Gadstrup, Danmark

Se også

Find os på

Rollco er specialiseret i komponenter og løsninger til lineær bevægelse og automationsløsninger til industrien. Vi tilbyder et stort program af skinneføringer, føringer med ruller, kuglebøsninger og aksler, kuglespindler, komplette tandrems- og spindelenheder, udtræksskinner og diverse tilbehør. Føringerne fås i forskellige størrelser, fra miniature til heavy load, og i forskellige materialer med mulighed for overfladebehandling. I vores program indgår også båndtransportører og et bredt sortiment af aluminiumsprofiler, som vi bearbejder og monterer.

Vores virksomhed i Gadstrup er specialiseret i skræddersyede maskinstativer samt automation af produktionsprocesser til danske industrivirksomheder. Vi kan tilpasse, stort set, enhver automationsopgave og udbygge løsningen med industri PC’er og software til de aktuelle styrings- og overvågningsprocesser.

Mød os på AUTOMATIK

Kim Larsen

Adm. direktør

Kontakt

Kim Larsen

Produkter fra Rollco A/S


Artikler skrevet af Rollco A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up