Præcis positionsmåling under trange kår

arrow_backTil oversigten

4. juli 2024 | ICS A/S

Hengstlers nyeste skud på stammen inden for encodere er absolut encoderen ACURO AM34, der tilbyder enestående præcision og funktionalitet til sikkerhedsstyring af bevægelse.

Hengstler absolut encoder ACURO AM34 er designet til at imødekomme kravene til avanceret positionering. Den kombinerer præcision med et lavprofil-design, hvilket gør den ideel til applikationer, hvor pladsen er trang, men hvor der stadig kræves pålidelig og nøjagtig positionering.

Flere artikler fra ICS A/S

Artikel er skrevet af:

ICS A/S

ICS A/S leverer ekspertise samt et bredt udvalg af intelligente komponenter herunder bl.a. sensorer, fotoceller, encodere, induktive følere, strømforsyninger, tællere og relæer. Vi er fotocellespecialister og leverer ikke blot el komponenter, men sikrer færre driftsstop, og dermed høj effektivitet og udnyttelse af ressourcerne. Som industriens problemløser og samarbejdspartner har vi siden 1986 rådgivet om løsninger til mange slags opgaver. Ofte tager vi aktiv del i udviklingen af nye ideer og projekter. Vi sikrer, at du får den optimale løsning – hver gang! Vores samarbejdspartnere er bl.a. S

Se profil

Mød os på AUTOMATIK

Morten Hansen

Direktør

ICS A/S

På messen

Morten Hansen

Simon Hansen

Salgskonsulent

ICS A/S

På messen

Simon Hansen

Claus Pedersen

Teknisk Support

ICS A/S

På messen

Claus Pedersen

keyboard_arrow_up