Vi ses til
Automatik 2018

 

 

 

 

 

Nu sættes der gang i arbejdet med at forny MCH Messecenter Herning. Første etape af arbejdet bliver etableringen af den såkaldte River of Time og et generelt løft af messecenter-området.

For et år siden besluttede byrådet i Herning Kommune og bestyrelsen i Realdania hver at bevilge 150 mio. kr. til at realisere Fremtidens MCH. Nu er planerne så langt, at det konkrete arbejde kan begynde.

 

Forudbestil billetter til MCH TimeWorld

 


Oplev bl.a. Bubber i trikot. Eller hvad med...

 

Delfinarium

Åbent alle dage

Byg dit eget rumskib

Fredag 13:00 - 16:00

Tilbage til Fortiden

Mandag & onsdag

Tilbage til Fremtiden

Tirsdag & torsdag

 

 

Billeder fra MCH TimeWorld

 

 

 

 

 

 


Stolt og glad direktør

" Vi er stolte over, og glade for, den tillid, som Herning Kommune og Realdania viser os. Vi vil gøre os umage for at leve op til den tillid. Fremtidens MCH vil helt sikkert få stor betydning for oplevelsen hos vores kunder, gæster og samarbejdspartnere "

- Georg Sørensen

 

 

 

 

Det mener de besøgende om TimeWorld

 

 

Megan Fox, "skuespiller"

"River of Time er en overdækket ”forbindelsesvej”, som skal skabe sammenhæng mellem messehallerne og Jyske Bank Boxen. Sideløbende med etableringen af River of Time vil området omkring Vardevej i Hernings sydlige del blive gjort mere visuelt attraktivt og indbydende."

 

 

Brian A. Green, "skuespiller"

"Første del af River of Time ventes at være færdiggjort i starten af 2018 - altså i god tid forud for afviklingen af A-VM i ishockey i Jyske Bank Boxen i maj 2018. Dermed vil tilskuere og andre besøgende til det kæmpestore arrangement kunne se frem til en endnu bedre publikums-oplevelse."