Artikler

Ny LINAK løftesøjle til cobot palletering

arrow_backTil oversigten

17. august 2023 | LINAK Danmark A/S

Med den nye ELEVATE løftesøjle udvider vi hos LINAK nu rækkevidden for cobot palletering, så man kan palletere højere. Løftesøjlen giver samtidig den hastighed, præcision og fleksibilitet, der kræves for at optimere diverse palleteringsprocesser. Nem opsætning, programmering og systemovervågning hjælper med at øge ydeevnen på tværs af en lang række cobot brands og modeller.

Nye niveauer for ydeevne
Med sin høje løftehastighed og mulighed for samtidig kørsel med robotten ovenpå, øger ELEVATE ydeevnen på en palleteringsløsning, så den matcher cyklustiden på produktionslinjen. Løftehastigheden er konstant med op til 100 mm/sek. uanset last. Søjlen kan køres fuldt ud på mindre end 10 sekunder.

Nøjagtig palletering
Med en børsteløs motor og integreret styring giver ELEVATE høj positionsnøjagtighed, mens den gennemprøvede slider-teknologi sørger for, at cobotten er stabil og kan modstå høje bøjningsmomenter.

Passer til forskellige designs
Den integrerede styring giver mulighed for et kompakt design og betyder, at der ikke er behov for eksterne kontrolbokse. Det gør ELEVATE utrolig pladsbesparende og nem at integrere, samtidig med at kompleksiteten i hele palleteringssystemet reduceres.

Fleksibilitet og interfaces
Vælg mellem tre interfaces – ELEVATE Easy, Pro eller Modbus. Med disse interfaces er ELEVATE kompatibel med en lang række cobots. Tilbehør som f.eks. monteringsplader til cobot gør opsætningen nem og hurtig – og optimerer palleteringsmaskinens ydeevne.

Læs mere på linak.dk/elevate se løsningen live på HI-messen, stand M9840.

Flere artikler fra LINAK Danmark A/S

Artikel er skrevet af:

LINAK Danmark A/S

LINAK er en af verdens førerende producenter af elektriske lineære aktuatorsystemer. Vores systemer bruges til at skabe bevægelse, der har til formål at forbedre folks liv.

LINAK er inddelt i fire forretningsområder, der er specialiseret i aktuatorløsninger til applikationer inden for hhv. industri, kontormøbler, komfortmøbler samt hospital og pleje.

LINAK har hovedkontor i Guderup på Als, produktion i Danmark, USA, Thailand, Kina og Slovakiet og datterselskaber i 30 lande.

Se profil

Mød os på AUTOMATIK

John Lund

Sales Manager, TECHLINE

LINAK Danmark A/S

John Lund

Gorm Christensen

Sales & Application Engineer

LINAK Danmark A/S

På messen

Gorm Christensen

Thomas P. Skovbjerg

Technical Manager / Account Manager, TECHLINE

LINAK Danmark A/S

Thomas P. Skovbjerg

Simon K. Mortensen

Key Account Manager, TECHLINE

LINAK Danmark A/S

På messen

Simon K. Mortensen

keyboard_arrow_up