AUTOMATIK

13.-15. SEPTEMBER 2022 I BRØNDBY HALLEN

 

Hent billet                       Se konferencer

 

Produktgrupper

Motion & Drivers

Robotteknologi

Industriel Automatisering

Procesautomatisering

Industriel IT

Transmissionsteknik

Hydraulik & Pneumatik


Er du studerende på en videregående teknisk uddannelse?

Torsdag den 15. september 8.30-16.00 kan studerende få gratis adgang på AUTOMATIK

Læs mere


Få sparring og inspiration 

Ny inspiration skaber baggrund for forretningsudvikling og på AUTOMATIK finder du masser af ny nye idéer til automatisering og optimering af processer i din virksomhed. Samtidig er der rig mulighed for at få sparring og viden om konkrete problemstillinger fra førende eksperter, inden for robot- og automationsbranchen.

Mød udstillerne her

Se de nyeste løsninger

AUTOMATIK henvender sig til en bred målgruppe og giver dig rig mulighed for at finde nye løsninger til din virksomhed. Du finder et stærkt felt af virksomheder, der tilbyder løsninger og produkter inden for: Motion & Drives, Robotteknologi, Maskinautomation, Fabriksautomation, Procesautomation, Hydraulik & Pneumatik, Industriel it og Transmissionsteknik. 

Bliv klædt på til udvikling

En dag investeret på AUTOMATIK giver værdi for alle, der arbejder inden for automations- og robotbranchen. Med en bred vifte af virksomheder og et konferenceprogram, der tager udgangspunkt i tidens (og fremtidens) udfordringer, er tiden givet godt ud. Værdien af netværksdelen, videndelen og inspirationsgraden på AUTOMATIK vurderes højt af de besøgende.

Læs mere


COMPANY DAY på AUTOMATIK?

Planlæg jeres næste interne møde på Automatik. Derved kan I kombinere mødet med konferencer, netværk og inspiration på Automatik, som tilføjer værdi for alle – uanset baggrund i virksomheden.  Vi stiller et mødelokale til jeres rådighed med halvdags- eller heldagsforplejning alt efter behov. Kontakt os for priser og yderligere information.

Send uforpligtende forespørgsel


 

 

Få nyheder fra AUTOMATIK

Få vores nyhedsmail og hold dig opdateret på AUTOMATIK samt det spændende konferenceprogram.

Få nyheder fra AUTOMATIK